SJORT Aps - www.sjort.dk - hello@sjort.dk
SJORT Aps - www.sjort.dk - hello@sjort.dk

Film- og videoproduktion i Aarhus

Vi staver det SJORT, udtaler det [SJÅÅRT] og holder det kort. Budskaberne altså.

For i en medieverden med masser af støj er der brug for kort og klar kommunikation.

Vi er erfarne, professionelle og kreative filmskabere og tekstforfattere, der er specialister i at levere indhold og budskaber, der rammer en målgruppe med stor effekt.
Vi holder til i Aarhus, men lader vores kamera rulle fra Ringkøbing til Rønne. På tværs af fagområder og kunders baggrund.

Fagligt spænder vi bredt. Reklamefilm, virksomhedsfilm, informationsfilm, rekrutteringsfilm, promoveringsspot, portrætter, fashionfilm, træningsfilm, eventdækning, animationer, dokumentarer og andre film, der har det til fælles, at de skal engagere og fastholde et publikum.

Og vi kan være med hele vejen. Fra den kreative idéfase over tilrettelæggelse, produktion og post-produktion.

Er der brug for tekster som pressemeddelelser, nyhedsvinklede historier, interviews, blogs og andet, så byder vi gerne ind på opgaven.

SHORT OM SJORT

Vi er det nye SJORT. Men selvom filmselskabet er nyt, går historien længere tilbage. Fundamentet for SJORT blev skabt med Dissing Film, der voksede og fik tilført flere kræfter for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel efter film- og video-produktion.
SJORTs stiftelse blev en realitet i 2017, men vores ambitioner har ikke ændret sig fra dengang, da vi hed Dissing Film. Vi vil stadig fortælle de historier, der giver vores kunder det bedste resultat.

Brinch bag ordene

Jannik Brinch er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2007. Han har siden dengang arbejdet som nyhedsjournalist på Jyllands-Posten og senest som redaktør på TV 2 med ansvaret for stationens daglige sportsnyhedsdækning.
Over årene har han spidset pennen inden for en række forskellige stofområder fra erhverv til sport og stået ved roret på store nyhedssites som jp.dk og finans.dk.

Dissing bag kameraet

Mads Dissing er uddannet fra Medieskolerne i Viborg og startede karrieren på TV/Midt-Vest i Holstebro. Hans stærke evner med billede og lyd førte ham i 2004 videre til TV 2 Danmark, hvor han over årene blandt andet leverede billeder fra kæmpeevents som Tour de France, VM og EM i håndbold og fodbold og ikke mindst OL.
I 2011 blev han herre bag eget kamera, da han startede produktionsselskabet Dissing Film, som i 2017 blev til det nye SJORT.

Top